Kom naar Totallux op Polyclose 2024

SHARE

Nu we het nieuwe jaar binnenstappen, is Totallux verheugd om onze deelname aan Polyclose 2024 aan te kondigen, en we nodigen u uit om ons te vergezellen op de stand van onze partner Sunparadise in Gent! U vindt ons in Hal 1 Stand 1762, waar innovatie en architecturale uitmuntendheid elkaar ontmoeten.

Wat is Polyclose?

Polyclose, dat wordt gehouden in Gent, België, is een toonaangevende vakbeurs die industrieleiders op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechnologie samenbrengt. Met de 21e editie in 2024 heeft Polyclose zich gevestigd als hét evenement in de Benelux voor professionals in het vakgebied. Het biedt een uitgebreid overzicht van alle bewegende elementen in de gevel, inclusief poorten, hekken en, natuurlijk, geavanceerde verlichtingsoplossingen.

Kom naar de stand van Sunparadise: Hal 1 Stand 1762

Bezoek onze stand op de stand van Sunparadise om getuige te zijn van de synergie tussen de LED-buitenverlichting van Totallux en de architecturale innovaties van Sunparadise. Ontdek hoe onze samenwerking buitenleefruimtes een nieuwe vorm geeft en nieuwe mogelijkheden tot leven brengt.

Kun je niet wachten om de mogelijkheden te ontdekken? Heb je specifieke vragen of wil je gewoon even gedag zeggen? Neem contact op met ons team via outdoorsales@totallux.nl of kom langs bij onze stand in hal 1 stand 1762 tijdens Polyclose 2024.

en_US

REQUEST ORDER SHEET

Fill in your details and we will send you our custom-made TLX Flexlines order sheet (xlsx)