2023 Hong Kong International Lighting Fair

SHARE

Totallux schittert op de 2023 Hong Kong International Lighting Fair

Het Totallux team begon onlangs aan een spannende reis naar de 2023 Hong Kong International Lighting Fair, en de ervaring was niets minder dan verhelderend! Van boeiende gesprekken tot baanbrekende innovaties, onze tijd op de beurs was een bewijs van ons streven om voorop te lopen op het gebied van verlichtingstechnologie.

Nieuwe grenzen verkennen in verlichtingstechnologie: Ons team kreeg de kans om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichtingstechnologie te verkennen. Van energie-efficiënte LED-oplossingen tot futuristische ontwerpen, de beurs bood inzichten die de toekomst van verlichting vorm zullen geven.

De 2023 Hong Kong International Lighting Fair was een doorslaand succes voor Totallux. Bij onze terugkeer naar huis zijn we vervuld van enthousiasme en frisse ideeën die ongetwijfeld vorm zullen geven aan de toekomst van ons bedrijf. Houd Totallux in de gaten terwijl we de weg blijven wijzen in verlichtingsinnovatie!

Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze producten en diensten, en blijf op de hoogte van onze komende beurzen. Laten we samen het pad naar een betere toekomst verlichten!

#TotalluxInHK #LightingInnovation #HKILF2023 #InjectionMouldingMachine #LEDTechnology #2024Goals #LightingSolutions #METSEXPO #RTexpo #TotalluxAdvantage

fr_FR

REQUEST ORDER SHEET

Fill in your details and we will send you our custom-made TLX Flexlines order sheet (xlsx)