De toekomst verkennen: Hoogtepunten van onze Openluchtdag

SHARE

Bij Totallux geloven we dat innovatie geen grenzen kent, en onze recente Outdoor Open Dag was een bewijs van die overtuiging. Dit evenement, dat plaatsvond in ons adembenemende nieuwe hoofdkantoor, was een viering van baanbrekende ideeën, geavanceerde technologie en de kracht van samenwerking. Onze Open Dag buiten was een unieke gelegenheid om de toekomst te verkennen. Toen de gasten ons hoofdkantoor betraden, werden ze begroet door een sfeer vol opwinding en verwachting. De dag was gevuld met boeiende gesprekken, productdemonstraties en tot nadenken stemmende presentaties.

Onthulde Innovaties

Een van de hoogtepunten van de dag was de onthulling van vier opmerkelijke producten in onze R&D-ruimte. Deze innovaties zijn klaar om het landschap van onze industrie opnieuw te definiëren. Van verbeterde efficiëntie tot milieuvriendelijke oplossingen, ons team heeft hard gewerkt en de resultaten waren verbluffend. Ons evenement bracht professionals, thought leaders en innovators met verschillende achtergronden samen. De netwerkmogelijkheden waren van onschatbare waarde, want de gasten kregen de kans om met elkaar in contact te komen, ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan. De kracht van samenwerking was duidelijk zichtbaar en herinnerde ons eraan dat er grootse dingen gebeuren als mensen samenkomen.

Vooruitblik: R&T Stuttgart 2024

Terwijl we afscheid nemen van onze Outdoor Open Dag, maken we ons alweer op voor ons volgende avontuur. In februari 2024 zal Totallux Outdoor LED Solutions aanwezig zijn op de prestigieuze R+T Expo in Stuttgart, Duitsland. We kunnen niet wachten om onze laatste innovaties te delen op een wereldwijd podium en opnieuw contact te leggen met bekende gezichten.

Onze Outdoor Open Dag mag dan voorbij zijn, maar de geest van innovatie en samenwerking blijft bloeien bij Totallux. We nodigen u uit om met ons verbonden te blijven tijdens onze reis. Als u het evenement hebt gemist of vragen hebt over onze innovaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen en staan te popelen om de toekomst met u te verkennen.

Bij Totallux geloven we dat de beste manier om de toekomst te voorspellen is om deze te creëren. Bedankt om deel uit te maken van onze reis en we kijken ernaar uit om de toekomst samen vorm te geven.

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates en innovatieve ondernemingen!

en_US

REQUEST ORDER SHEET

Fill in your details and we will send you our custom-made TLX Flexlines order sheet (xlsx)