DE GELUK VAN HET SEIZOEN VIEREN: HET KERSTDINER 2023 VAN ONS BEDRIJF

SHARE

Toen het jaar ten einde liep, keek ons team bij Totallux reikhalzend uit naar ons jaarlijkse kerstdiner – een moment om tot rust te komen, na te denken over de prestaties van het jaar en samen de feestdagen te vieren. Na het afronden van onze taken voor het jaar, verspreidden we ons naar onze huizen om ons voor te bereiden op de festiviteiten van de avond.

De locatie voor ons kerstdiner was niemand minder dan ons geliefde hoofdkantoor in Almere, waar we door het jaar heen talloze herinneringen en mijlpalen hebben gedeeld. Opwinding vulde de lucht toen we prompt bij elkaar kwamen, klaar om ons te overgeven aan een avond van lekker eten, lachen en kameraadschap.

Als aftrap van de festiviteiten werden we getrakteerd op een vermakelijk optreden van een getalenteerde goochelaar, wiens trucs en grappen ons allemaal aan het lachen brachten. Het was de perfecte ijsbreker en zette de toon voor een avond vol luchtig plezier.

Onze smaakpapillen werden geprikkeld door het verrukkelijke aanbod van onze vertrouwde cateraars, “Smaakt”, die nooit falen om indruk te maken met hun culinaire creaties. Terwijl we van elk gerecht genoten, voerden we levendige gesprekken, praatten we bij met collega’s en hun geliefden, versterkten we onze banden en bevorderden we het gemeenschapsgevoel.

Te midden van het gelach en de vrolijkheid was er een voelbaar gevoel van dankbaarheid voor het harde werk en de toewijding die elk lid van ons team het hele jaar door heeft getoond. Het kerstdiner diende als een moment van waardering, een kans om onze dankbaarheid uit te drukken voor de bijdragen van elk individu.

Toen de avond ten einde liep, namen we afscheid van weer een jaar vol uitdagingen en triomfen, in de wetenschap dat we als team sterker waren geworden. Met harten vol warmte en buiken vol lekker eten, trokken we ons terug voor een welverdiende rust, klaar om de kansen en avonturen te omarmen die ons in het nieuwe jaar te wachten staan.

We kijken vooruit naar 2024 met hernieuwde energie en enthousiasme, vol vertrouwen in ons vermogen om alle uitdagingen aan te gaan die op ons pad komen. Maar voor nu koesteren we de herinneringen aan ons kerstdiner, dankbaar voor de vriendschapsbanden en kameraadschap die ons als team verenigen.

Op prettige feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar!

en_US

REQUEST ORDER SHEET

Fill in your details and we will send you our custom-made TLX Flexlines order sheet (xlsx)