15 jaar toewijding

SHARE

Viering van 15 jaar toewijding en teamsucces bij Totallux!

Vijftien jaar onwrikbare toewijding en hard werk van onze steunpilaren, Linda Buis en Micha Spekkers, hebben Totallux gevormd tot het succes dat het vandaag is. Terwijl we deze opmerkelijke prestatie vieren, kunnen we niet anders dan stilstaan bij de ongelooflijke reis die we hebben gedeeld.

Linda en Micha zijn de hartslag van Totallux en zorgen voor de toewijding en passie die ons team onderscheidt. Hun reis met ons is niets minder dan inspirerend geweest en hun toewijding aan uitmuntendheid is een leidraad geworden voor iedereen om hen heen.

Zij zijn meer dan alleen werknemers; zij vormen de ruggengraat van Totallux. Hun bijdragen zijn enorm geweest en hebben de basis gelegd voor het succes dat we de afgelopen 15 jaar hebben bereikt. Hun harde werk, vastberadenheid en innovatieve geest hebben Totallux naar nieuwe hoogten getild en daarvoor zijn we oprecht dankbaar.

Op nog vele jaren van samenwerking en succes!

Terwijl we het glas heffen op deze ongelooflijke mijlpaal, kijken we vol spanning uit naar de toekomst. Linda en Micha, jullie toewijding is een inspiratie voor ons allemaal. Op nog vele jaren van samenwerking, innovatie en gedeeld succes. De Totallux familie is sterker door jullie en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

#TotalluxAnniversary #EmployeeAppreciation #WorkAnniversary #TeamSuccess #Dedication #Honourable #TeamTotallux #TotalluxFamily

Gefeliciteerd, Linda en Micha, met 15 jaar uitmuntendheid! Bedankt voor het integraal deel uitmaken van de Totallux reis.

en_US

REQUEST ORDER SHEET

Fill in your details and we will send you our custom-made TLX Flexlines order sheet (xlsx)